ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ

ΗΛΙΚΙΑ ΟΔΗΓΟΥ
Το ελάχιστο όριο ηλικίας είναι τα 21 έτη

ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
Ο οδηγός απαιτείται να έχει άδεια οδήγησης σε ισχύ για 12 μήνες, για διπλώματα που δεν είναι γραμμένα με λατινικούς χαρακτήρες απαιτείται διεθνές δίπλωμα.

ΠΡΟΣΤΙΜΑ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ
Τα πρόστιμα και οι διοικητικές κυρώσεις που προκύπτουν από παραβίαση του ΚΟΚ κατά την περίοδο ενοικίασης είναι αποκλειστική ευθύνη του ενοικιαστή.

ΚΑΥΣΙΜΑ
Τα καύσιμα πληρώνονται από τον ενοικιαστή ο οποίος υποχρεούται να επιστρέψει το αυτοκίνητο στην ίδια στάθμη βενζίνης όπου το παρέλαβε.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ
Η ελάχιστη περίοδος ενοικίασης είναι μία ημέρα.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Μπορείτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο απευθείας από το γραφείο μας και να το επιστρέψετε εκεί όταν τελειώσει η περίοδος ενοικίασης, εντελώς δωρεάν. Προσφέρουμε επίσης δωρεάν παράδοση και παραλαβή αυτοκινήτου εντός των νομών Χανίων και Ρεθύμνου. Για παράδοση ή παραλαβή του αυτοκινήτου από μέρη σε μεγαλύτερες αποστάσεις, η χρέωση είναι 30€.

ΦΟΡΟΙ
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
Όλοι οι ενοικιαστές οχημάτων είναι ασφαλισμένοι για πυρκαγιά, κλοπή και ευθύνη τρίτων για θάνατο, τραυματισμό και υλικές ζημιές.

ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ (CDW)

Σε όλα μας τα αυτοκίνητα προσφέρουμε τη δυνατότητα μικτής ασφάλισης με το ποσό της απαλλαγής των 500 ευρώ. Η παραπάνω ασφάλιση είναι προαιρετική και μπορείτε να την ζητήσετε πριν την έναρξη της ενοικίασης, το κόστος ανά ημέρα είναι από 10,00 – 15,00 ευρώ ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου. Τα ελαστικά, οι τροχοί και οι ζημιές στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου δεν καλύπτονται από καμία ασφάλεια.

Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΖΗΜΙΕΣ

Μέσα και κάτω από το αυτοκίνητο.
Όταν ο οδηγός προκαλεί ατύχημα υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ.
Εάν ο οδηγός του οχήματος δεν είναι εξουσιοδοτημένος ως οδηγός στο συμβόλαιο μίσθωσης.
Εάν ο ενοικιαστής δεν λάβει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για να σταθμεύσει και να κλειδώσει με ασφάλεια το αυτοκίνητο.
Εάν το αυτοκίνητο είναι παράνομα σταθμευμένο.
Ζημιές που προκλήθηκαν από την οδήγηση του οχήματος σε ακατάλληλο δρόμο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

• Το 30% του συνολικού κόστους απαιτείται για την ολοκλήρωση της κράτησής σας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας ηλεκτρονικά μέσω Stripe ή Paypal στον ιστότοπό μας ή μπορείτε να πραγματοποιήσετε απευθείας τραπεζική μεταφορά. Στη δεύτερη περίπτωση, μόλις λάβουμε το έμβασμά σας, επιβεβαιώνουμε την κράτησή σας.
Το υπόλοιπο 70% του κόστους καταβάλλεται ακριβώς πριν την παραλαβή του αυτοκινήτου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Ευέλικτο - 30 ημέρες

• Εάν ο επισκέπτης ακυρώσει έως και 30 ημέρες πριν την άφιξη, η προκαταβολή (30% της συνολικής τιμή) θα επιστραφεί.
• Η προκαταβολή δεν θα επιστραφεί, εάν η κράτηση ακυρωθεί εντός 30 ημερών πριν από την άφιξη.
• Εάν ο επισκέπτης δεν εμφανιστεί καθόλου, η προκαταβολή δεν θα επιστραφεί.