ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Για να κάνετε κράτηση, μπορείτε:
– Κάντε κράτηση του αυτοκινήτου που επιθυμείτε απευθείας από την ιστοσελίδα μας.
– Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά
– Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail

Οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν:
– Ασφάλιση κλοπής αυτοκινήτου
-Ασφάλιση αστικής ευθύνης έναντι τρίτων
– ΦΠΑ
Προαιρετικά, ασφάλιση απαλλαγής από ζημιά σύγκρουσης (CDW).

Όχι, υπάρχουν κάποιες ζημιές που δεν καλύπτονται από καμία ασφάλεια. Τέτοιες είναι οι ζημιές στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου, των τροχών και των ελαστικών. Επίσης, δεν καλύπτεστε από ασφάλιση, για ζημιές που προκύπτουν από τη χρήση ανώμαλου εδάφους, τη ρυμούλκηση άλλου οχήματος, τη μεταφορά εκρηκτικών, την οδήγηση σε αγώνες.

Ναι, επιτρέπονται επιπλέον οδηγοί, χωρίς χρέωση.
Οι μόνες προϋποθέσεις είναι, να πληρούνται οι όροι μίσθωσης και να δηλώνονται στην αρχή της περιόδου μίσθωσης, ώστε να καλύπτονται από την ασφάλιση.

Διατίθενται παιδικά καθίσματα για όλες τις ηλικίες.

Το μόνο που απαιτείται είναι μια έγκυρη άδεια οδήγησης με διάρκεια ισχύος μεγαλύτερη του ενός έτους.

Το ελάχιστο όριο ηλικίας είναι τα 21 έτη.

Ναι, ο στόλος μας περιλαμβάνει αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ποιο αυτοκίνητο είναι κατάλληλο για εσάς.

Υπάρχει η δυνατότητα παράτασης της περιόδου ενοικίασης του αυτοκινήτου, αρκεί να ενημερωθούμε έγκαιρα (ειδικά σε high season)

Μπορούμε να παραδώσουμε και να παραλάβουμε το αυτοκίνητο δωρεάν από όλες τις περιοχές στα Χανιά, λιμάνια, αεροδρόμια ή το σημείο διαμονής σας. Για μεγαλύτερες αποστάσεις υπάρχει μια μικρή επιπλέον χρέωση. Για δυσπρόσιτες τοποθεσίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η παράδοση και η παραλαβή του αυτοκινήτου πρέπει να γίνει κατά τις εργάσιμες ώρες του γραφείου μας, διαφορετικά υπάρχει επιπλέον χρέωση.

Ναι, όλα τα αυτοκίνητα συνήθως παραδίδονται με μισογεμάτο ρεζερβουάρ. Η μόνη σας υποχρέωση είναι η δεξαμενή καυσίμου να περιέχει την ίδια ποσότητα καυσίμου με αυτή με την οποία την παραλάβατε.

Όχι, δεν είναι καθώς υπάρχουν πολλά βενζινάδικα στην περιοχή. Φυσικά, το γραφείο μας είναι στη διάθεσή σας για να σας υποδείξει μερικά κεντρικά βενζινάδικα της περιοχής, ώστε να γνωρίζετε πού μπορείτε να ανεφοδιάζετε καύσιμα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Όχι.  Όλα τα οχήματά μας μπορούν να πάνε σε όλους τους νομούς της Κρήτης αλλά δεν μπορούν να μεταφερθούν εκτός νησιού.

Πρώτα από όλα διατηρείτε την ψυχραιμία σας. Στη συνέχεια, θα πρέπει να καλέσετε αμέσως την αστυνομία και στη συνέχεια να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας.

Στην ατυχή περίπτωση μηχανικής βλάβης θα πρέπει να ενημερώσετε άμεσα το γραφείο μας και σε λίγη ώρα θα φτάσει στο σημείο ομάδα έμπειρων μηχανικών μας.

Εάν χρειάζεστε παράταση της περιόδου ενοικίασης, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε έγκαιρα μαζί μας για να ελέγξετε τυχόν διαθεσιμότητα. Σε περίπτωση καθυστερημένης ειδοποίησης, θα υπάρξει επιπλέον χρέωση.